Predstavitev

O nas

Petek Transport d.o.o. je uspešno transportno in logistično podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992 kot manjše družinsko podjetje v Ribnici na Dolenjskem. Trdo delo in vztrajnost sta zagotovila, da se je podjetje kmalu razširilo izven lokalnega okolja in svojo mrežo razširilo na celotno evropsko tržišče. Letno organiziramo več kot 23.000 prevozov in z našim sodobnim voznim parkom prevozimo več kot 17 milijonov kilometrov. 

Medtem ko je naš sedež v Ribnici na Dolenjskem, smo zaradi povečanega obsega dela in zavezanosti zagotavljanju hitre in ažurne podpore strankam odprli še tri dodatne poslovalnice v Kopru, Postojni in Novi Gorici. To nam omogoča, da strankam ponudimo širšo mrežo transportnih in logističnih storitev.


Kodeks vrednost

Naš kodeks ravnanja temelji na petih temeljnih vrednotah:

- Zanesljivost

- Profesionalnost

- Odgovornost

- Prilagodljivost

- Pozitiven odnos

Vsak od naših več kot 150 zaposlenih uteleša te vrednote in prispeva k njihovemu uresničevanju v vseh naših dejavnostih. Zavedamo se, da je dober odnos s strankami prav tako pomemben kot kakovost naših storitev. Zato cenimo pošteno, pravično in dolgoročno sodelovanje z našimi strankami in jim nudimo podporo 24 ur na dan, sedem dni v tednu.


Nagrade in certifikati

Naše prevozne storitve niso le kakovostne in zanesljive, temveč so jih v zadnjih letih potrdile tudi številne nagrade in certifikati. Ti služijo kot dokaz zadovoljstva naših strank:

-nominacija Zlata Gazela

-Urbanova nagrada

-Bonitetna ocena

-ISO 9001

-IFS


Nazaj na vrh